Voor verwijzers

Onze specialisatie

In onze behandeling kijken we niet alleen naar klachten en oorzaken, maar kijken we ook naar de gevolgen van de klachten op de gehele persoon. We richten ons op werk, bewustwording en gezond gedrag. Door een intensief traject met een multidisciplinair team leren mensen in korte tijd anders om te gaan met hun klachten en deze beheersbaar te maken, zodat zij weer regie ervaren over hun eigen gezondheid, leven en geluk. Met als resultaat een duurzame gedragsverandering, waardoor men weer geniet, beter presteert of simpelweg weer deel kan nemen aan het leven.

Specialistisch behandelcentrum

De zorg die wij geven is altijd tweedelijns. We hebben nauwelijks wachttijden dus de cliënt kan snel starten met een hersteltraject. In 25 jaar tijd hebben we al veel mensen de weg naar herstel kunnen begeleiden. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van onze cliënten het beoogde doel behaald heeft.

Ons behandelteam bestaat uit:

  • Psychologen
  • Fysiotherapeuten
  • Psychiater

De cliënt weer gezond aan het werk

Heeft de cliënt SOLK, RSI, fibromyalgie, chronische vermoeidheid/stress/pijnklachten, PDS, hoofd- of chronische lage rugpijn? De Gezonde Zaak helpt je cliënt weer te functioneren in het leven. Door onze resultaatgerichte aanpak halen we in 90% van de gevallen de vastgelegde doelstellingen en functioneert de cliënt weer optimaal.

Verwijzen naar De Gezonde Zaak niet meer mogelijk

Met gemengde gevoelens informeren we u dat De Gezonde Zaak in 2024 haar activiteiten zal beëindigen en haar zorgaanbod geleidelijk zal afbouwen. Tot die tijd blijven onze therapeuten beschikbaar voor onze huidige cliënten, maar zullen wij geen nieuwe cliënten meer aannemen.

Onze locaties

De Gezonde Zaak Rotterdam (postadres)
Levie Vorstkade 65
3071 AG Rotterdam

T: 088 008 8600
E: secretariaat@degezondezaak.nl

De Gezonde Zaak Dodewaard
Pluimenburgsestraat 19
6669 AA Neder-Betuwe

T: 088 008 8600
E: secretariaat@degezondezaak.nl

Informatie voor verwijzers

De Gezonde Zaak is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met somatisch-symptoomstoornissen, angststoornissen en stemmingsstoornissen, om weer te functioneren in werk en privé. We behandelen de mensen vanuit de Gespecialiseerde GGZ. We hebben momenteel geen wachtlijst, de cliënt kan dus direct geholpen worden.

Informatie voor verwijzers

Meer weten of advies?
Neem contact op!

Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op