Over ons

Belangrijke mededeling over de toekomst van De Gezonde Zaak

Met gemengde gevoelens kondigen wij aan dat De Gezonde Zaak haar zorgactiviteiten gaat afbouwen en medio 2024 haar deuren zal gaan sluiten. Na 34 jaar van toegewijde zorg aan cliënten met psychische en lichamelijke klachten, komt er een einde aan onze diensten. Lees hier ons volledige bericht over de aanstaande sluiting van onze organisatie.

De Gezonde Zaak beweegt mensen naar een gezond werkend leven

Hebben jouw medewerkers psychische klachten die gepaard gaan met lichamelijke klachten? Laat De Gezonde Zaak ze dan verder helpen. Al ruim 25 jaar brengt ons multidisciplinaire team van psychologen, psychiaters en fysiotherapeuten het leven van deze mensen in beweging. Door onze veelzijdige aanpak zorgen wij voor duurzame resultaten. Beweeg met ons mee naar een gezond werkend leven.

Onze locaties

De Gezonde Zaak is te vinden in Rotterdam en Dodewaard. Wij hebben een unieke locatie waar mensen kunnen overnachten tijdens hun behandeling.

Vacatures

Werken bij De Gezonde Zaak

Beweeg jij met ons mee om werkend Nederland weer gezond aan het werk te krijgen? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Wij zijn onderdeel van Mental Care Group, onze vacatures kun je vinden op onze overkoepelende werken bij website.

Vacatureoverzicht

Meer weten of advies?
Neem contact op!

Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact op